Theater techniek

Ik ben al jaren actief als theatertechnicus. Naast regisseren heb ik ook een grote affiniteit met het hele technische gebeuren tijdens een theaterproductie. Hierdoor is het voor mij dan ook niet moeilijk om mezelf te verplaatsen in de visie van de regisseren om deze zo goed en zo kwaad mogelijk te vertalen in de technische uitwerken hiervan. Van monoloog tot heuse musical. Telkens probeer ik te gaan tot het uiterste binnen de mogelijkheden en het budget van de producties. Doorheen de jaren ben ik al met verschillende aspecten in contact gekomen. Van video tot special effects tot stage pyro. Voor al deze zaken beschik ik over het nodige materiaal en kennis om dit mogelijk te maken.

Naast het volledig verzorgen van techniek tijdens voorstelling, doe ik ook consulting. Wil je net dat extraatje voor een bepaalde productie, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Geen probleem, ik kom het met jou techniekers bespreken, lever indien nodig al het materiaal en laat de uitvoering over aan je trouwe werkkrachten.

Zo heb ik onder andere in regio Sint-Truiden volgende producties van net dat extraatje voorzien:

  • “De Vedetten”: Bewegend licht, LED licht, Stage Pyro
  • “Smolders”: Video, geluid en Licht
  • “Kalendermeisjes”: Stage Pyro
  • “Bloedbroeders”: Led licht en geluid
  • “Reinaert” (Middelkerke): Licht en video
  • “Sangria en ketchup”: Stage Pyro

Voor al je vragen omtrent de consulting of wil je mij inhuren als theater technieker voor je volgende productie? Neem gerust contact op met mij.

Thank you for your upload